telefoonnummer

  Betaalbaar & Betrouwbaar   Snelle & persoonlijke service   24/7/365 support   Professionele helpdesk   Stabiel & veilig netwerk, 99% Uptime

Helaas neemt de internet crmininaliteit steeds meer toe en wordt dus het beveiligen van websites steeds belangrijker om zo schade aan je website en het lekken van betrouwbare informatie te voorkomen. Daarom is het belangrijk je website te beveiligen door middel van een SSL certificaat.

Wat is een SSL certificaat?

SSL staat voor Secure Socket Layer. Wanneer er een SSL certificaat wordt aangevraagd wordt de eigenaar van de website op een aantal gegevens gecheckt alvorens er een SSL certificaat toegekend wordt. Wanneer een SSL certificaat toegekend wordt dan betekend dit dus dat de betreffende website betrouwbaar gevonden is door de instantie die de SSL certificaten uitgeeft. 

SSL certificaat installeren

Een SSL certificaat installeren is niet heel complex, maar moet wel op diverse levels gedaan worden: zowel op domeinnaam niveau als op (open source) software niveau. De installatie van het SSL certificaat wordt door ons uitgevoerd. 

HTTPS verbinding

Na installatie van het SSL certificaat is er een beveiligde verbinding tot stand gebracht. Ook voor bezoekers is dit zeer zichtbaar door de groene https:// aan het begin van de adresbalk. Afhankelijk van het gekozen SSL certificaat wordt ook uw bedrijfsnaam getoond in de adresbalk na instllatie van het certificaat. 

SSL-Certificaat

Lees hier meer over SSL certificaten en hun werking en bekijk hier ons assortiment SSL certificaten. 

chat-knop twitter-logo facebook-logo