telefoonnummer

  Betaalbaar & Betrouwbaar   Snelle & persoonlijke service   24/7/365 support   Professionele helpdesk   Stabiel & veilig netwerk, 99% Uptime

Veelgestelde vragen over Joomla Webhosting

Op deze pagina treft u antwoorden op veelgestelde vragen omtrent Joomla webhosting bij Xtra Hosting.
Staat uw vraag en/of antwoord niet op deze pagina? Stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Waar vind ik meer ondersteuning voor Joomla?
Waar kan ik terecht voor themes en extensies?
Wat kost Joomla?
Wat is Joomla hosting?
Joomla: een introductie
Waar vind ik meer ondersteuning voor Joomla?

  • Meer informatie in het Nederlands: http://forum.dutchjoomla.org
  • Meer informatie in het Engels: http://www.joomla.org
  • Meer informatie over Joomla bij Internet Today: help.internettoday.nlWaar kan ik terecht voor themes en extensies?

Joomla kent veel uitbreidingen (ook wel Add-ons genoemd). Sommige uitbreidingen zijn niet up-to-date, waardoor het mogelijk is dat kwaadwillenden misbruik maken van deze extensies.
Het is aan te raden altijd de laatste versie van zowel Joomla als een extensie (add-on) te gebruiken. Meer informatie met potentieel gevaarlijke extensies vindt u hier.
Meer informatie over Joomla vindt u op de website van Joomla: joomla.org. Wanneer u de Nederlandse versie van Joomla zoekt dan kunt u terecht op www.dutchjoomla.org.

Wat kost Joomla?

Joomla is een opensource alternatief wat door vrijwilligers wordt ontwikkelt. Joomla is vrij verkrijgbaar en kan worden gedownload vanaf de website: http://www.joomla.org/


Wat is Joomla hosting?

Internet Today biedt klanten die gebruik maken van Joomla een geoptimaliseerde omgeving voor Joomla.
De instellingen van de webserver zijn specifiek geconfigureerd voor Joomla, wat ten goede komt van de snelheid. Tevens is de (server)hardware speciaal geselecteerd voor Joomla.


Joomla: een introductie

Joomla is een zogenaamd Content Management System, kortweg CMS. Een CMS is een kant en klare oplossing waarmee u gemakkelijk een website kunt maken zonder de kennis te hebben van programmeertalen.
Joomla kent veel uitbreidingen (ook wel Add-ons genoemd). Zorg altijd dat u de laatste versie gebruikt van zowel Joomla als de uitbreidingen, anders kan u website het slachtoffer worden van kwaadwillenden.
Meer informatie over Joomla vindt u op de website van Joomla: http://www.joomla.org/

chat-knop twitter-logo facebook-logo