telefoonnummer

  Betaalbaar & Betrouwbaar   Snelle & persoonlijke service   24/7/365 support   Professionele helpdesk   Stabiel & veilig netwerk, 99% Uptime

Domeinnamen

Bij xtra-hosting kunt u uw gewenste domeinnaam laten vastleggen. U kunt checken of de gewenste domeinnaam nog vrij is en deze direct daarna aanschaffen.

Onze domeinnamen zijn zeer betaalbaar en wij voorzien in alle extensies. De prijzen van onze domeinnamen beginnen bij slechts € 9,99 per jaar.
Bekijk hieronder de prijslijst van de meest voorkomende domein extensies.


Prijslijst domeinnamen (per jaar, excl. BTW)

.nl         € 9,99
.co.nl    € 14,95
.com     € 14,95
.be       € 14,95
.de       € 19,95
.eu       € 14,95
.org      € 14,95
.net      € 14,95
.info      € 14,95
.fr         € 29,95
.es        € 29,95
.nu        € 32,95
.shop    € 47,95

Bestel hier uw domeinnaam!

Naast de registraties kunnen wij ook doorlinks en aliassen voor domeinnamen voorzien.


Domein doorlink

Het doorlinken van een domeinnaam houdt in dat u meerdere domeinnamen heeft die allen moeten verwijzen naar dezelfde website. Bij het doorverwijzen naar de hoofdwebsite zal uw bezoeker in de URL balk niet meer de URL zien waar hij/zij op terecht is gekomen. De URL zal veranderen naar dat van het hoofddomein. De kosten voor een domeinnaam doorlink zijn € 14,95 excl. BTW per jaar. Wilt u een doorlink realiseren dan vernemen wij dat graag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


Domein alias

Ook bij een domein alias heeft u meerdere domeinnamen welke allemaal verwijzen naar een en dezelfde website. Echter, laat u bij ons de extra domeinnaam instellen als een alias, dan blijft bij het doorverwijzen naar de hoofdwebsite de originele domeinnaam waarop uw bezoeker gezocht heeft in tact. De kosten voor een domeinnaam alias zijn € 14,95 excl. BTW per jaar. Wilt u een alias realiseren dan vernemen wij dat graag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


Webdesign

Wilt u op uw domeinnaam een website publiceren dan helpen wij u daar natuurlijk graag mee! Kijk voor meer informatie op www.ebusinesssolutions.nl/diensten/webdesign.html

chat-knop twitter-logo facebook-logo