telefoonnummer

  Betaalbaar & Betrouwbaar   Snelle & persoonlijke service   24/7/365 support   Professionele helpdesk   Stabiel & veilig netwerk, 99% Uptime

Veelgestelde vragen over Joomla hosting

Op deze pagina treft u antwoorden op veelgestelde vragen omtrent Joomla webhosting bij Xtra-hosting.nl.
Staat uw vraag en/of antwoord niet op deze pagina? Stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Waar vind ik meer ondersteuning voor Joomla?
Waar kan ik terecht voor templates en Joomla extensies?
Wat kost Joomla?
Wat is Joomla hosting?
Joomla: een introductie

 

 Waar vind ik meer ondersteuning voor Joomla?


 Waar kan ik terecht voor templates en extensies?

Joomla kent een groot aantal uitbreidingen (ook wel extensies genoemd). Sommige van deze extensies zijn gratis en andere betaald. Joomla Manager kan voor u extensies implementeren en op maat ontwikkelen.

Raadpleeg hier de database met alle extensies. Voor templates kunt u terecht bij o.a. Template Monster.
Het is aan te raden altijd de laatste versie van zowel Joomla als een extensie te gebruiken. Meer informatie met potentieel gevaarlijke extensies vindt u hier.

 

 Wat kost Joomla?

Joomla is gratis software, geschreven door een georganiseerde groep van programmeurs. Daarnaast bieden ontwikkelaars over de hele wereld (soms) gratis templates, componenten en andere add-ons, om het geheel nog functioneler te maken. Joomla is vrij verkrijgbaar en kan worden gedownload vanaf de website: http://www.joomla-manager.nl/joomla-downloads.html


 Wat is Joomla hosting?

Xtra-hosting.nl biedt klanten die gebruik maken van Joomla een geoptimaliseerde omgeving voor Joomla.
De instellingen van de webserver zijn specifiek geconfigureerd voor Joomla, wat ten goede komt van de snelheid. Tevens is de (server)hardware speciaal geselecteerd voor Joomla.


 Joomla: een introductie

Joomla is een populair en gebruiksvriendelijk content management systeem (CMS) dat door particulieren en professionele organisaties wordt gebruikt. De kracht van Joomla! hosting is dat het eenvoudig te bedienen is en toch uitgebreide mogelijkheden heeft.

chat-knop twitter-logo facebook-logo