telefoonnummer

  Betaalbaar & Betrouwbaar   Snelle & persoonlijke service   24/7/365 support   Professionele helpdesk   Stabiel & veilig netwerk, 99% Uptime

Veelgestelde vragen over Gallery3

Op deze pagina treft u antwoorden op veelgestelde vragen omtrent Gallery3 webhosting bij Xtra-hosting.nl.
Staat uw vraag en/of antwoord niet op deze pagina? Stuur dan een email naarDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Waar vind ik meer ondersteuning voor Gallery3? 
Waar kan ik terecht voor templates en Gallery3 extensies? 
Wat kost Gallery3
Wat is Gallery3 hosting? 
Gallery3: een introductie

 Waar vind ik meer ondersteuning voor Gallery3?
 Meer informatie in het Engels:  http://Galleryproject.org/ 

 Waar kan ik terecht voor templates en extensies?
Gallery3 kent een groot aantal uitbreidingen (ook wel extensies genoemd). Sommige van deze extensies zijn gratis en andere betaald.

Raadpleeg hier de database met alle extensies.
Het is aan te raden altijd de laatste versie van zowel Gallery3 als een extensie te gebruiken. Meer informatie met potentieel gevaarlijke extensies vindt u hier. 

 Wat is Gallery3 hosting?
Xtra-hosting.nl biedt klanten die gebruik maken van Gallery3 een geoptimaliseerde omgeving voor Gallery3.
De instellingen van de webserver zijn specifiek geconfigureerd voor Gallery3, wat ten goede komt van de snelheid. Tevens is de (server)hardware speciaal geselecteerd voor Gallery3.

 Wat kost Gallery3?
Gallery3 is gratis software, geschreven door een georganiseerde groep van programmeurs. Daarnaast bieden ontwikkelaars over de hele wereld (soms) gratis templates, componenten en andere add-ons, om het geheel nog functioneler te maken. Gallery3 is vrij verkrijgbaar en kan worden gedownload vanaf de website:  http://codex.galleryproject.org/Downloads 

 Gallery3: een introductie
Gallery3 is een open source project waarmee het beheer en de publicatie van digitale foto's en andere media via een PHP -webserver . Foto manipulatie omvat automatische miniaturen , vergroten of verkleinen , roteren en draaien, onder andere dingen. Albums kunnen hiërarchisch en individueel georganiseerd worden bestuurd door beheerders of bevoorrechte gebruikers .

 

chat-knop twitter-logo facebook-logo