telefoonnummer

  Betaalbaar & Betrouwbaar   Snelle & persoonlijke service   24/7/365 support   Professionele helpdesk   Stabiel & veilig netwerk, 99% Uptime

Veelgestelde vragen over Mediawiki

Op deze pagina treft u antwoorden op veelgestelde vragen omtrent Mediawiki webhosting bij Xtra-hosting.nl.
Staat uw vraag en/of antwoord niet op deze pagina? Stuur dan een email naarDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Waar vind ik meer ondersteuning voor Mediawiki? 
Waar kan ik terecht voor templates en Mediawiki extensies? 
Wat kost Mediawiki
Wat is Mediawiki hosting? 
Mediawiki: een introductie

 Waar vind ik meer ondersteuning voor Mediawiki?
Meer informatie in het Nederlands:  http://www.Mediawiki.org/wiki/Communication/NL 
 Meer informatie in het Engels:  http://www.Mediawiki.org

 Waar kan ik terecht voor templates en extensies?
Mediawiki kent een groot aantal uitbreidingen (ook wel extensies genoemd). Sommige van deze extensies zijn gratis en andere betaald.

Raadpleeg hier de database met alle extensies.
Het is aan te raden altijd de laatste versie van zowel Mediawiki als een extensie te gebruiken. Meer informatie met potentieel gevaarlijke extensies vindt u hier. 

 Wat is Mediawiki hosting?
Xtra-hosting.nl biedt klanten die gebruik maken van Mediawiki een geoptimaliseerde omgeving voor Mediawiki.
De instellingen van de webserver zijn specifiek geconfigureerd voor Mediawiki, wat ten goede komt van de snelheid. Tevens is de (server)hardware speciaal geselecteerd voor Mediawiki.

 Wat kost Mediawiki?
Mediawiki is gratis software, geschreven door een georganiseerde groep van programmeurs. Daarnaast bieden ontwikkelaars over de hele wereld (soms) gratis templates, componenten en andere add-ons, om het geheel nog functioneler te maken. Mediawiki is vrij verkrijgbaar en kan worden gedownload vanaf de website: http://www.mediawiki.org/wiki/Download

 Mediawiki: een introductie
Mediawiki is een open source project waarmee het beheer en de publicatie van digitale foto's en andere media via een PHP -webserver . Foto manipulatie omvat automatische miniaturen , vergroten of verkleinen , roteren en draaien, onder andere dingen. Albums kunnen hiërarchisch en individueel georganiseerd worden bestuurd door beheerders of bevoorrechte gebruikers .

 

chat-knop twitter-logo facebook-logo