telefoonnummer

  Betaalbaar & Betrouwbaar   Snelle & persoonlijke service   24/7/365 support   Professionele helpdesk   Stabiel & veilig netwerk, 99% Uptime

Veelgestelde vragen over osCommerce

Wat is osCommerce hosting?
Wat kost osCommerce?
Waar kan ik terecht voor templates en extensies?
osCommerce: een introductie
Waar vind ik meer ondersteuning voor osCOmmerce?

Wat is OsCommerce hosting?

Xtra-hosting.nl biedt klanten die gebruik maken van OsCommerce een geoptimaliseerde omgeving voor OsCommerce.
De instellingen van de webserver zijn specifiek geconfigureerd voor OsCommerce, wat ten goede komt van de snelheid. Tevens is de (server)hardware speciaal geselecteerd voor OsCommerce.


Wat kost OsCommerce?

OsCommerce is opensourcesoftware waarmee een online winkel kan worden gestart en onderhouden. Om osCommerce te kunnen gebruiken is een server nodig waarop een webserver (bijvoorbeeld Apache), PHP en MySQL zijn geïnstalleerd.
De online betaaloplossingen van ChronoPay, MultiSafePay, TrustCommerce, SecPay, iPayment en PayPal kunnen automatisch worden geïnstalleerd. Vele andere betaalmodulen zoals bijvoorbeeld iDeal zijn ook verkrijgbaar en kan worden gedownload vanaf de website: http://www.oscommerce.com/Products


Waar kan ik terecht voor templates en extensies?

OsCommerce kent een groot aantal uitbreidingen (ook wel extensies genoemd). Sommige van deze extensies zijn gratis en andere betaald. OsCommerce Manager kan voor u extensies implementeren en op maat ontwikkelen. Voor templates kunt u terecht bij o.a. Template Monster. Het is aan te raden altijd de laatste versie van zowel OsCommerce als een extensie te gebruiken.


OsCommerce: een introductie

OsCommerce is opensourcesoftware waarmee een onlinewinkel kan worden gestart en onderhouden. Om osCommerce te kunnen gebruiken is een server nodig waarop een webserver (bijvoorbeeld Apache), PHP en MySQL zijn geïnstalleerd.


Waar vind ik meer ondersteuning voor OsCommerce?

• Meer informatie over OsCommerce bij OsCommerce Manager: http://www.osCommerce-manager.nl
• Meer informatie in het Nederlands: http://www.osCommerce.nl
• Meer informatie in het Engels: http://www.osCommerce.com

 

chat-knop twitter-logo facebook-logo