telefoonnummer

  Betaalbaar & Betrouwbaar   Snelle & persoonlijke service   24/7/365 support   Professionele helpdesk   Stabiel & veilig netwerk, 99% Uptime

Veelgestelde vragen over phpBB

Wat is PhpBB hosting?
Xtra-hosting.nl biedt klanten die gebruik maken van PhpBB een geoptimaliseerde omgeving voor PhpBB.
De instellingen van de webserver zijn specifiek geconfigureerd voor PhpBB, wat ten goede komt van de snelheid. Tevens is de (server)hardware speciaal geselecteerd voor PhpBB.

Wat kost PhpBB?
PhpBB is gratis software, geschreven door een georganiseerde groep van programmeurs. Daarnaast bieden ontwikkelaars over de hele wereld (soms) gratis templates, componenten en andere add-ons, om het geheel nog functioneler te maken. PhpBB is vrij verkrijgbaar en kan worden gedownload vanaf de website: https://www.phpbb.com/downloads/

Waar kan ik terecht voor templates en extensies?
PhpBB kent een groot aantal uitbreidingen (ook wel extensies genoemd). Sommige van deze extensies zijn gratis en andere betaald. PhpBB Manager kan voor u extensies implementeren en op maat ontwikkelen. Voor templates kunt u terecht bij o.a. Template Monster. Het is aan te raden altijd de laatste versie van zowel PhpBB als een extensie te gebruiken. 

PhpBB: een introductie
PhpBB is een populair en gebruiksvriendelijk content management systeem (CMS) dat door particulieren en professionele organisaties wordt gebruikt. De kracht van PhpBB is dat het eenvoudig te bedienen is en toch uitgebreide mogelijkheden heeft.

Waar vind ik meer ondersteuning voor PhpBB?
• Meer informatie over PhpBB bij PhpBB Manager: http://www.phpBB-manager.nl
• Meer informatie in het Nederlands: http://www.phpbb.nl/
• Meer informatie in het Engels: https://www.phpBB.com/ 

 

chat-knop twitter-logo facebook-logo