telefoonnummer

  Betaalbaar & Betrouwbaar   Snelle & persoonlijke service   24/7/365 support   Professionele helpdesk   Stabiel & veilig netwerk, 99% Uptime

Veelgestelde vragen over phpList

Wat is PhpList hosting?
Xtra-hosting.nl biedt klanten die gebruik maken van PhpList een geoptimaliseerde omgeving voor PhpList.
De instellingen van de webserver zijn specifiek geconfigureerd voor PhpList, wat ten goede komt van de snelheid. Tevens is de (server)hardware speciaal geselecteerd voor PhpList.

Wat kost PhpList?
PhpList is gratis software, geschreven door een georganiseerde groep van programmeurs. Daarnaast bieden ontwikkelaars over de hele wereld (soms) gratis templates, componenten en andere add-ons, om het geheel nog functioneler te maken. PhpList is vrij verkrijgbaar en kan worden gedownload vanaf de website: http://www.Phplist.com/download

Waar kan ik terecht voor templates en extensies?
PhpList kent een groot aantal uitbreidingen (ook wel extensies genoemd). Sommige van deze extensies zijn gratis en andere betaald. PhpList Manager kan voor u extensies implementeren en op maat ontwikkelen. Voor templates kunt u terecht bij o.a. Template Monster. Het is aan te raden altijd de laatste versie van zowel PhpList als een extensie te gebruiken.

PhpList: een introductie
PhpList is een populair en gebruiksvriendelijk content management systeem (CMS) dat door particulieren en professionele organisaties wordt gebruikt. De kracht van PhpList hosting is dat het eenvoudig te bedienen is en toch uitgebreide mogelijkheden heeft.

Waar vind ik meer ondersteuning voor PhpList?
• Meer informatie over PhpList bij PhpList Manager: http://www.phpList-manager.nl
• Meer informatie in het Nederlands: http://forum.dutchphpList.org
• Meer informatie in het Engels: http://www.Phplist.com 

 

chat-knop twitter-logo facebook-logo