telefoonnummer

  Betaalbaar & Betrouwbaar   Snelle & persoonlijke service   24/7/365 support   Professionele helpdesk   Stabiel & veilig netwerk, 99% Uptime

Veelgestelde vragen over Pligg

Wat is Pligg hosting?
Xtra-hosting.nl biedt klanten die gebruik maken van Pligg een geoptimaliseerde omgeving voor Pligg.
De instellingen van de webserver zijn specifiek geconfigureerd voor Pligg, wat ten goede komt van de snelheid. Tevens is de (server)hardware speciaal geselecteerd voor Pligg.

Wat kost Pligg?
Pligg is gratis software, geschreven door een georganiseerde groep van programmeurs. Daarnaast bieden ontwikkelaars over de hele wereld (soms) gratis templates, componenten en andere add-ons, om het geheel nog functioneler te maken. Pligg is vrij verkrijgbaar en kan worden gedownload vanaf de website: http://Pligg.com/downloads/

Waar kan ik terecht voor templates en extensies?
Pligg kent een groot aantal uitbreidingen (ook wel extensies genoemd). Sommige van deze extensies zijn gratis en andere betaald. Pligg Manager kan voor u extensies implementeren en op maat ontwikkelen. Voor templates kunt u terecht bij o.a. Template Monster. Het is aan te raden altijd de laatste versie van zowel Pligg als een extensie te gebruiken.

Pligg: een introductie
Pligg is een populair en gebruiksvriendelijk content management systeem (CMS) dat door particulieren en professionele organisaties wordt gebruikt. De kracht van Pligg! hosting is dat het eenvoudig te bedienen is en toch uitgebreide mogelijkheden heeft.

Waar vind ik meer ondersteuning voor Pligg?
• Meer informatie over Pligg bij Pligg Manager: http://www.Pligg-manager.nl
• Meer informatie in het Nederlands: http://forum.dutchPligg.org
• Meer informatie in het Engels: http://www.Pligg.com 

 

chat-knop twitter-logo facebook-logo