telefoonnummer

  Betaalbaar & Betrouwbaar   Snelle & persoonlijke service   24/7/365 support   Professionele helpdesk   Stabiel & veilig netwerk, 99% Uptime

Veelgestelde vragen over TomatoCart hosting

Wat is TomatoCart hosting?
Wat kost TomatoCart?
Waar kan ik terecht voor templates en extensies?
TomatoCart: een introductie
Waar vind ik meer ondersteuning voor TomatoCart? 

 

Wat is TomatoCart hosting?

Xtra-hosting.nl biedt klanten die gebruik maken van TomatoCart een geoptimaliseerde omgeving voor TomatoCart.
De instellingen van de webserver zijn specifiek geconfigureerd voor TomatoCart, wat ten goede komt van de snelheid. Tevens is de (server)hardware speciaal geselecteerd voor TomatoCart.

 

Wat kost TomatoCart?

TomatoCart is gratis software, geschreven door een georganiseerde groep van programmeurs. Daarnaast bieden ontwikkelaars over de hele wereld (soms) gratis templates, componenten en andere add-ons, om het geheel nog functioneler te maken. TomatoCart is vrij verkrijgbaar en kan worden gedownload vanaf de website: http://TomatoCart.com/download/ 

 

Waar kan ik terecht voor templates en extensies?

TomatoCart kent een groot aantal uitbreidingen (ook wel extensies genoemd). Sommige van deze extensies zijn gratis en andere betaald. TomatoCart Manager kan voor u extensies implementeren en op maat ontwikkelen. Voor templates kunt u terecht bij o.a. Template Monster. Het is aan te raden altijd de laatste versie van zowel TomatoCart als een extensie te gebruiken. 

 

TomatoCart: een introductie

TomatoCart is een populair en gebruiksvriendelijk content management systeem (CMS) dat door particulieren en professionele organisaties wordt gebruikt. De kracht van TomatoCart! hosting is dat het eenvoudig te bedienen is en toch uitgebreide mogelijkheden heeft.

 

Waar vind ik meer ondersteuning voor TomatoCart?

• Meer informatie over TomatoCart bij TomatoCart Manager: http://www.TomatoCart-manager.nl
• Meer informatie in het Nederlands: http://www.TomatoCart.nl/
• Meer informatie in het Engels: http://www.tomatocart.com/

 

chat-knop twitter-logo facebook-logo