telefoonnummer

  Betaalbaar & Betrouwbaar   Snelle & persoonlijke service   24/7/365 support   Professionele helpdesk   Stabiel & veilig netwerk, 99% Uptime

Veelgestelde vragen over Typo3 hosting

Wat is Typo3 hosting?
Wat kost Typo3?
Waar kan ik terecht voor templates en extensies?
Typo3: een introductie
Waar vind ik meer onderstueing voor Typo3? 

 

Wat is Typo3 hosting?

Xtra-hosting.nl biedt klanten die gebruik maken van Typo3 een geoptimaliseerde omgeving voor Typo3.
De instellingen van de webserver zijn specifiek geconfigureerd voor Typo3, wat ten goede komt van de snelheid. Tevens is de (server)hardware speciaal geselecteerd voor Typo3.

 

Wat kost Typo3?

Typo3 is gratis software, geschreven door een georganiseerde groep van programmeurs. Daarnaast bieden ontwikkelaars over de hele wereld (soms) gratis templates, componenten en andere add-ons, om het geheel nog functioneler te maken. Typo3 is vrij verkrijgbaar en kan worden gedownload vanaf de website: http://typo3.org/download/ 

 

Waar kan ik terecht voor templates en extensies?

Typo3 kent een groot aantal uitbreidingen (ook wel extensies genoemd). Sommige van deze extensies zijn gratis en andere betaald. Typo3 Manager kan voor u extensies implementeren en op maat ontwikkelen. Voor templates kunt u terecht bij o.a. Template Monster. Het is aan te raden altijd de laatste versie van zowel Typo3 als een extensie te gebruiken. 

 

Typo3: een introductie

Typo3 is een populair en gebruiksvriendelijk content management systeem (CMS) dat door particulieren en professionele organisaties wordt gebruikt. De kracht van Typo3 hosting is dat het eenvoudig te bedienen is en toch uitgebreide mogelijkheden heeft.

 

Waar vind ik meer ondersteuning voor Typo3?

• Meer informatie over Typo3 bij Typo3 Manager: http://www.Typo3-manager.nl
• Meer informatie in het Nederlands: http://www.typo3.nl/
• Meer informatie in het Engels: http://www.Typo3.org 

 

chat-knop twitter-logo facebook-logo